XVII. Pedagógiai Értékelési Konferencia - PÉK 2019

Szeged, 2019. április 11-13.

SZTE TIK

A Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi Intézete és Neveléstudományi Doktori Iskolája, valamint az MTA-SZTE Képességfejlődés Kutatócsoportja tizenhetedik alkalommal rendezi meg a Pedagógiai Értékelési Konferenciát.
 
A konferencia időpontja: 2019. április 11–13.
Helyszíne: Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ (6722 Szeged, Ady tér 10.)
 

Pedagógiai kutatók, szakértők, kutató pedagógusok számára kínálunk lehetőséget új kutatási, fejlesztési eredményeik bemutatására. Számítunk azok jelentkezésére is, akik nem kívánnak szakmai anyagot benyújtani, azonban érdeklődnek a pedagógiai értékelés elméleti és gyakorlati kérdései, illetve a neveléstudományi kutatás aktuális problémái iránt. A rendezvény programjában – a hagyományokat követve – nemzetközileg elismert kutatók plenáris előadásai is szerepelnek.

A konferencián elsősorban a pedagógiai értékelés területéhez kapcsolódó kutatások, innovatív értékelési módszerek, a pedagógiai értékelést a közoktatásban vagy a felsőoktatásban alkalmazó vizsgálatok, fejlesztő programok, pedagógiai kísérletek, illetve azok eredményei mutathatók be, továbbá e területekhez kapcsolódó elméleti előadások tarthatók.

A konferencia nyelve angol és magyar. Minden szakmai anyagot a tudományos konferenciák bírálati rendszerének megfelelően értékelünk.

A határidőkkel, részvételi díjakkal, szakmai anyagok feltöltésével kapcsolatos további információkat megtalálja honlapunkon. Kérdéseit a pek2019@edu.u-szeged.hu e-mail címen teheti fel a szervezőknek.


Várjuk jelentkezését és kérjük, hívja fel kollégái és tanítványai figyelmét is a XVII. Pedagógiai Értékelési Konferenciára.

 
Dancs Katinka
a konferencia titkára
Molnár Edit Katalin
a konferencia elnöke
 

Szeged

Hírek

Program

Elkészült a konferencia részletes programja
2019-04-04 08:00:00

Benyújtási határidő

A 2019. évi PÉK konferencián meghosszabbítjuk a szakmai anyagok benyújtásának a határidejét 2019. január 28. hétfő 24 óráig. Reméljük, a reménybeli résztvevők számára ezzel segítjük az alkotómunkát. A változás nem érinti a bírálati folyamat határidőit.

2019-01-23 09:00:00

Partnereink