Kedves Kolléga!

 

A Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi Intézete és Neveléstudományi Doktori Iskolája 2014-ben tizenkettedik alkalommal rendezi meg Pedagógiai Értékelési Konferenciáját.

Tisztelettel hívjuk, vegyen részt a

XII. PEDAGÓGIAI ÉRTÉKELÉSI KONFERENCIÁN,

mutassa be új kutatási eredményeit és tájékozódjék a pedagógiai értékelés, valamint a neveléstudomány aktuális kérdéseiről, kutatási eredményeiről.

A konferencia időpontja: 2014. május 1–3.
Helyszíne: Szegedi Akadémiai Bizottság székháza (6720 Szeged, Somogyi u. 7.)

Pedagógiai kutatók, szakértők, kutató pedagógusok számára kínálunk lehetőséget új kutatási, fejlesztési eredményeik bemutatására. Számítunk azon kollégák jelentkezésére is, akik nem kívánnak szakmai anyagot benyújtani, azonban érdeklődnek a pedagógiai értékelés elméleti és gyakorlati kérdései iránt. A rendezvény programját nemzetközileg elismert külföldi szakemberek plenáris előadásai színesítik.

A konferencián elsősorban a pedagógiai értékelés területéhez kapcsolódó empirikus kutatások, innovatív értékelési módszerek, a pedagógiai értékelést a közoktatásban vagy a felsőoktatásban alkalmazó vizsgálatok, fejlesztő programok, pedagógiai kísérletek, innovatív oktatási módszerek, illetve azok eredményei mutathatók be, továbbá e területekhez kapcsolódó elméleti előadások tarthatók. A konferencia nyelve angol és magyar. Minden szakmai anyagot a tudományos konferenciák bírálati rendszerének megfelelően értékelünk.

Szimpózium, tematikus előadás és poszter kategóriákban lehet absztraktot benyújtani elektronikus úton, magyar vagy angol nyelven. A magyar nyelvű szakmai anyagokat a magyar (www.edu.u-szeged.hu/pek2014), az angol nyelvűeket az angol (www.edu.u-szeged.hu/cea2014) oldalra szükséges feltöltenie. Ha mindkét nyelven előadást kíván tartani, akkor kérjük, mindkét oldalon regisztráljon.

A határidőkkel, részvételi díjakkal, szakmai anyagok feltöltésével kapcsolatos további információkat megtalálja honlapunkon.

Kérdéseit a következő e-mail címen teheti fel a szervezőknek: pek2014@edu.u-szeged.hu.

Várjuk jelentkezését, és kérjük, hívja fel kollégái és tanítványai figyelmét is a konferenciára!

Szeged, 2013. december 12.

Üdvözlettel:

Korom Erzsébet
a konferencia elnöke
Pásztor Attila
a konferencia titkára
 

A felhívás letöltése pdf-formátumban .

 

Szeged

Látogatóknak, résztvevőknek

PÉK 2003-2014

Támogatók

Kapcsolat

Bírálóknak

Bírálók belépése

Szervezőknek

Szervezők belépése