Kedves Kolléga!

A Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi Intézete és Neveléstudományi Doktori Iskolája 2012-ben tizedik alkalommal rendezi meg Pedagógiai Értékelési Konferenciáját.

Tisztelettel hívjuk, vegyen részt a

X. PEDAGÓGIAI ÉRTÉKELÉSI KONFERENCIÁN,

mutassa be új kutatási eredményeit és tájékozódjék a pedagógiai értékelés, valamint a neveléstudomány aktuális kérdéseiről, kutatási eredményeiről.

A konferencia időpontja: 2012. április 26–28.
Helyszíne: Szegedi Akadémiai Bizottság székháza (6720 Szeged, Somogyi u. 7.)

Neves külföldi meghívott előadók mellett pedagógiai kutatók, pedagógiai szakértők, illetve kutató pedagógusok számára nyújtunk lehetőséget új kutatási-fejlesztési eredményeik bemutatására. Számítunk azon érdeklődő kollégák jelentkezésére is, akik nem kívánnak szakmai anyagot benyújtani, azonban érdeklődnek a pedagógiai értékelés elméleti, gyakorlati kérdései iránt.

A konferencián elsősorban pedagógiai értékeléshez kapcsolódó empirikus kutatások, innovatív értékelési módszerek, a pedagógiai értékelést a közoktatásban vagy a felsőoktatásban alkalmazó vizsgálatok, fejlesztő programok, pedagógiai kísérletek, innovatív oktatási módszerek, illetve azok eredményei mutathatók be, továbbá e területekhez kapcsolódó elméleti előadások tarthatók. A konferencia nyelve angol és magyar. Az angolul benyújtott szakmai anyagokat nemzetközi bírálóbizottság minősíti, így ezek az előadások nemzetközi konferenciaanyagnak számítanak.

Szimpózium, tematikus előadás vagy poszter kategóriákban egy rövid absztrakt (maximum 100–250 szó) és egy tartalmi összefoglaló (600–1000 szó) nyújtható be elektronikus úton magyar vagy angol nyelven. Amennyiben angol nyelven is nyújt be szakmai anyagot, kérjük, regisztráljon a konferencia angol nyelvű regisztrációs oldalán is. Kérjük, hogy angol nyelvű szakmai anyagát a www.edu.u-szeged.hu/cea2012/ oldalon töltse fel.

A határidőkkel, részvételi díjakkal, szakmai anyagok feltöltésével kapcsolatos további információkat megtalálja honlapunkon.

Kérdéseit a pek2012@edu.u-szeged.hu e-mail címen teheti fel a szervezőknek.

Várjuk jelentkezését, és kérjük, hívja fel kollégái és tanítványai figyelmét is a konferenciára!

Szeged, 2011. november 25.

Üdvözlettel:

  Csapó Benő
a konferencia elnöke
Szegedi Tudományegyetem
Neveléstudományi Intézet
Tóth Edit
a konferencia titkára
MTA-SZTE Képességfejlődés
Kutatócsoport

A felhívás letöltése pdf-formátumban .

 

Szeged

Látogatóknak, résztvevőknek

PÉK 2003-2012

Támogatók

Kapcsolat

Bírálóknak

Bírálók belépése

Szervezőknek

Szervezők belépése