XVIII. Pedagógiai Értékelési Konferencia - PÉK 2022

Szeged, 2022. április 21-23.

MTA Szegedi Akadémiai Bizottság Székház

A Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi Intézete és Neveléstudományi Doktori Iskolája, az MTA-SZTE Képességfejlődés Kutatócsoportja, az MTA Szegedi Akadémiai Bizottság – Oktatáselméleti Munkabizottsága, valamint a Motiváció Oktatási Egyesület tizennyolcadik alkalommal rendezi meg a Pedagógiai Értékelési Konferenciát.
 
A konferencia időpontja: 2022. április 21–23.
Helyszíne: MTA Szegedi Akadémiai Bizottság székháza (6720 Szeged, Somogyi u. 7.)
 

Pedagógiai kutatók, szakértők, kutatópedagógusok számára kínálunk lehetőséget új kutatási, fejlesztési eredményeik bemutatására. Számítunk azok jelentkezésére is, akik nem kívánnak szakmai anyagot benyújtani, azonban érdeklődnek a pedagógiai értékelés elméleti és gyakorlati kérdései, illetve a neveléstudományi kutatás aktuális problémái iránt. A rendezvény programjában – a hagyományokat követve – nemzetközileg elismert kutatók plenáris előadásai is szerepelnek.

A konferencián elsősorban a pedagógiai értékelés területéhez kapcsolódó kutatások, innovatív értékelési módszerek, a pedagógiai értékelést a közoktatásban vagy a felsőoktatásban alkalmazó vizsgálatok, fejlesztő programok, pedagógiai kísérletek, illetve azok eredményei, továbbá e területekhez kapcsolódó elméleti munkák mutathatók be.

A konferencia nyelve angol és magyar. Minden szakmai anyagot a tudományos konferenciák bírálati rendszerének megfelelően értékelünk.


Várjuk jelentkezését, és kérjük, hívja fel kollégái és tanítványai figyelmét is a XVIII. Pedagógiai Értékelési Konferenciára!

 
Pásztor-Kovács Anita
a konferencia titkára
Fejes József Balázs
a konferencia elnöke
 

Szeged

Hírek

Konferencia program

Elérhetővé vált a konferencia programja. [LINK]

2022-04-07 13:43:11

Határidő meghosszabbítása

A szakmai anyagok benyújtásának határidejét 2022. január 24. (hétfő) 24 óráig meghosszabbítottuk.

2022-01-15 08:17:50

Határidő

Az absztraktok benyújtásának határideje 2022. január 20.
2022-01-14 08:00:00

Partnereink