XVI. Pedagógiai Értékelési Konferencia - PÉK 2018

Szeged, 2018. április 26-28.

MTA SZAB Székház

Konferencia-műfajok

A konferencián szimpózium, tematikus előadás és poszter műfajban lehet prezentációt tartani. Jelentkezni mindhárom kategóriában az absztrakt elektronikus úton történő benyújtásával lehet. Egy résztvevő legfeljebb két prezentáció esetében lehet első szerző, ezen kívül egy esetben lehet szimpóziumi elnök és egy esetben opponens. Egy szimpóziumi vagy tematikus előadásnak, illetve egy poszternek maximum öt szerzője lehet.
 
Szimpózium
A szimpóziumot annak elnöke szervezi, moderálja, illetve ő kéri fel az opponenst is. Egy szimpózium 90 perces, ezalatt 3 vagy 4 előadásra kerül sor, ezeket az opponensi értékelés, valamint az érdeklődők által feltett kérdések és a válaszok követik. A szimpózium összefoglalóját, valamint az előadások absztraktját a szimpózium elnöke nyújtja be. A bírálatot csak a szimpózium elnöke kapja meg, amiről tájékoztatja a szimpózium előadóit. Az anyagok feltöltését megelőzően a szimpózium minden résztvevőjének regisztrálnia kell a konferencia weboldalán.
 
Előadás
A tematikus előadásokra a Tudományos Programbizottság által szervezett tematikus szekciókban kerül sor. A tematikus szekció munkáját a Tudományos Programbizottság által felkért elnök moderálja. Egy tematikus szekció 90 perces, ezalatt 4 vagy 5 előadásra kerül sor, ezeket megbeszélés, vita követi. Az absztrakt feltöltését megelőzően a prezentáló szerzőnek regisztrálnia kell a konferencia weboldalán.
 
Poszter
A poszterek a Tudományos Programbizottság által szervezett poszterszekciókban mutathatók be. A poszterszekció munkáját a Tudományos Programbizottság által felkért elnök moderálja. A poszterállványokra legfeljebb 150x150cm-es poszterek helyezhetők el. Egy szekció 90 perces, ezalatt sor kerül a poszterek egyenkénti, maximum 5 perces szóbeli bemutatására, majd az érdeklődők szakmai diskurzust folytatnak a szerzőkkel a bemutatott kutatásokkal kapcsolatban. Az absztrakt feltöltését megelőzően a prezentáló szerzőnek regisztrálnia kell a konferencia weboldalán.
 

Szeged

Hírek

Konferenciakötet

2018. Április 25-től elérhető a konferenciakötet.

2018-04-25 12:00:00

Program

2018. április 18-tól elérhető a konferencia programja
2018-04-17 10:00:00

Határidő

A részvételi díj befizetésének határideje 2018. április 8.
2018-03-18 14:00:00

Partnereink