XV. Pedagógiai Értékelési Konferencia - PÉK 2017

Szeged, 2017. április 6-8.

MTA SZAB Székház

Konferencia-műfajok

A konferencián szimpózium, előadás és poszter műfajban lehet prezentációt tartani. Jelentkezni mindhárom kategóriában az absztrakt elektronikus úton történő benyújtásával lehet. Egy résztvevő első szerző maximum kétszer lehet, ezen kívül egy esetben lehet szimpóziumi elnök és egy esetben opponens. Egy szimpóziumi vagy tematikus előadásnak, illetve egy poszternek maximum öt szerzője lehet.
 
Szimpózium
A szimpóziumot annak elnöke szervezi, moderálja, illetve ő kéri fel az opponenst is. Egy szimpózium 90 perces, tartalmazza az előadásokat (3 vagy 4), az opponensi értékelést, valamint az érdeklődők által feltett kérdéseket és a válaszokat. A szimpózium összefoglalóját, valamint az előadások absztraktját a szimpózium elnöke nyújtja be. A szakmai anyagok feltöltését megelőzően a szimpózium minden résztvevőjének regisztrálnia kell a konferencia weboldalán. A bírálatot csak a szimpózium elnöke kapja meg, amiről tájékoztatja a szimpózium előadóit.
 
Tematikus előadás
A tematikus előadásokra a Tudományos Programbizottság által szervezett tematikus szekciókban kerül sor. Egy szekció 90 perces, 4 vagy 5 előadást tartalmaz. A 15 perces előadásokat megbeszélés, vita követi. A tematikus szekció munkáját a Tudományos Programbizottság által felkért elnök moderálja.
 
Poszter
A poszterek a Tudományos Programbizottság által szervezett poszterszekciókban mutathatók be. A körülbelül 2 méter magas poszterállványokra legfeljebb 150 x 150 cm-es poszterek helyezhetők el. Egy szekció 90 perces, tartalmazza a poszterek egyenkénti, maximum 5 perces szóbeli bemutatását, majd az érdeklődők szakmai diskurzust folytatnak a szerzőkkel a bemutatott kutatásokkal kapcsolatban. A poszterszekció így kiváló lehetőséget ad a kutatások különböző aspektusainak kötetlenebb formában történő megvitatására. A poszterszekció munkáját a Tudományos Programbizottság által felkért elnök moderálja.
 

Szeged

Hírek

Bírálatok

Február 10. - Értesítés szakmai anyagok bírálatáról

2017-02-10 06:00:00

Beadási határidő hosszabbítás

A szakmai jelentkezés határidejét meghosszabbítottuk 2017. január 23-a éjfélig.

2017-01-13 08:00:00

Partnereink