XVI. Országos Neveléstudományi Konferencia

Szeged, 2016. november 17-19.

Szent-Györgyi Albert Agóra

A szakmai anyagok jellemzői

A szakmai anyagok feltöltése előtt minden résztvevőnek regisztrálnia kell a honlapon (Regisztráció). A szakmai anyagok feltöltése a regisztráció során kapott jelszóval és elektronikus címmel lehetséges a Szakmai anyagok kezelése menüben.
A szakmai anyag összefoglalója az absztrakt. Minden absztrakt – beleértve a szimpózium összefoglalóját is – minimum 2000, maximum 3000 karakter (szóközökkel) lehet.
Hivatkozást nem kötelező, azonban irodalomlistát még hivatkozás esetén sem kell megadni az absztrakt végén. Az absztrakt nem tartalmazhat olyan információt (pl. név, intézmény), amely egyértelműsíti annak szerzőjét. Amennyiben ez megtörténik, a Tudományos Programbizottság elutasítja a szakmai anyagot, aminek ismételt benyújtására nincs lehetőség. 

A feltöltés során kötelező megadni:
  • szerző neve, elektronikus címe (amivel regisztrál), intézménye
  • prezentáció címe
  • három, a témát jól tükröző kulcsszó (szimpózium esetén az összefoglalónál is külön)
  • absztrakt
  • elméleti vagy empirikus munka
Opcionális:
  • pályázat, támogató szervezet megadása

Tematikus előadás
A tematikus előadás absztraktja (2000­–3000 karakter szóközökkel) tartalmazza az elméleti vagy empirikus munka célját, elméleti kereteit, módszereit (eszköz, minta, adatfelvétel, elemzési eljárás), eredményeit, következtetéseit, elméleti és gyakorlati relevanciáját.
 
Szimpózium

Szimpózium-összefoglaló
A szimpózium összefoglalója (2000­–3000 karakter szóközökkel) a szimpózium célját, a téma elméleti és gyakorlati beágyazottságát és relevanciáját, valamint az előadások rövid leírását tartalmazza. 
 
Szimpóziumelőadás
A szimpóziumelőadás absztraktja (2000­–3000 karakter szóközökkel) tartalmazza az elméleti vagy empirikus munka célját, elméleti kereteit, módszereit (eszköz, minta, adatfelvétel, elemzési eljárás), eredményeit, következtetéseit, elméleti és gyakorlati relevanciáját.
 
Poszter
A poszter absztraktja (2000­–3000 karakter szóközökkel) tartalmazza az elméleti vagy empirikus munka célját, elméleti kereteit, módszereit (eszköz, minta, adatfelvétel, elemzési eljárás), eredményeit, következtetéseit, elméleti és gyakorlati relevanciáját.

 

Szeged

Hírek

ONK képekben

A Galériában megtekinthetők a konferencián készült fotók! 

2016-11-29 07:50:03

Zenés-táncos est és társas vacsora

A zenés-táncos esten fellép a Dollár Boys Band, a társas vacsora helyszíne az Anyám tyúkjai (Szeged, Széchenyi tér 13–14.)

2016-11-15 06:43:22

Parkolás

 A konferencia ideje alatt az Agóra parkolójában ingyenesen parkolhatnak (75 szabad hely van). 

2016-11-14 17:50:34

Szervezőknek

Szervezők belépése

Bírálóknak

Bírálók belépése