XV. Pedagógiai Értékelési Konferencia - PÉK 2017

Szeged, 2017. április 6-8.

MTA SZAB Székház

Kedves Kolléga!

A Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi Intézete és Neveléstudományi Doktori Iskolája, az MTA-SZTE Képességfejlődés Kutatócsoportja, valamint az MTA SZAB Neveléstudományi és Pszichológiai Szakbizottsága 2017-ben tizenötödik alkalommal rendezi meg a Pedagógiai Értékelési Konferenciát.
 
Tisztelettel hívjuk, vegyen részt a
XV. PEDAGÓGIAI ÉRTÉKELÉSI KONFERENCIÁN,
mutassa be új kutatási eredményeit, vegyen részt a szakmai párbeszédben a pedagógiai értékelés, valamint a neveléstudomány aktuális kérdéseiről, kutatási eredményeiről.
 

A konferencia időpontja: 2017. április 6-8.

Helyszíne: Szegedi Akadémiai Bizottság székháza (6720 Szeged, Somogyi u. 7.)

Pedagógiai kutatók, szakértők, kutató pedagógusok számára kínálunk lehetőséget új kutatási, fejlesztési eredményeik bemutatására. Számítunk azon kollégák jelentkezésére is, akik nem kívánnak szakmai anyagot benyújtani, azonban érdeklődnek a pedagógiai értékelés elméleti és gyakorlati kérdései iránt. A rendezvény programjában – a hagyományokat követve – nemzetközileg elismert kutatók plenáris előadásai is szerepelnek.

A konferencián elsősorban a pedagógiai értékelés területéhez kapcsolódó empirikus kutatások, innovatív értékelési módszerek, a pedagógiai értékelést a közoktatásban vagy a felsőoktatásban alkalmazó vizsgálatok, fejlesztő programok, pedagógiai kísérletek, innovatív oktatási módszerek, illetve azok eredményei mutathatók be, továbbá e területekhez kapcsolódó elméleti előadások tarthatók. A konferencia nyelve angol és magyar. Minden szakmai anyagot a tudományos konferenciák bírálati rendszerének megfelelően értékelünk.

A határidőkkel, részvételi díjakkal, szakmai anyagok feltöltésével kapcsolatos további információkat megtalálja honlapunkon.

Kérdéseit a pek2017@edu.u-szeged.hu e-mail címen teheti fel a szervezőknek.

Várjuk jelentkezését, és kérjük, hívja fel kollégái és tanítványai figyelmét is a konferenciára!
 
Szeged, 2016. november 17.
Üdvözlettel:
D. Molnár Éva
a konferencia elnöke
Vígh Tibor
a konferencia titkára
 

Szeged

Hírek

Bírálatok

Február 10. - Értesítés szakmai anyagok bírálatáról

2017-02-10 06:00:00

Beadási határidő hosszabbítás

A szakmai jelentkezés határidejét meghosszabbítottuk 2017. január 23-a éjfélig.

2017-01-13 08:00:00

Partnereink