Konferenciafelhívás

Kedves Kolléga!

Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi Intézete és Neveléstudományi Doktori Iskolája, valamint az MTA SZAB Neveléstudományi és Pszichológiai Szakbizottsága 2016-ban tizennegyedik alkalommal rendezi meg a Pedagógiai Értékelési Konferenciát.

Tisztelettel hívjuk, vegyen részt a

XIV. PEDAGÓGIAI ÉRTÉKELÉSI KONFERENCIÁN,

mutassa be új kutatási eredményeit, vegyen részt a szakmai párbeszédben a pedagógiai értékelés, valamint a neveléstudomány aktuális kérdéseiről, kutatási eredményeiről.

 

A konferencia időpontja: 2016. április 21-23.

Helyszíne: Szegedi Akadémiai Bizottság székháza (6720 Szeged, Somogyi u. 7.)

Pedagógiai kutatók, szakértők, kutató pedagógusok számára kínálunk lehetőséget új kutatási, fejlesztési eredményeik bemutatására. Számítunk azon kollégák jelentkezésére is, akik nem kívánnak szakmai anyagot benyújtani, azonban érdeklődnek a pedagógiai értékelés elméleti és gyakorlati kérdései iránt. A rendezvény programjában – a hagyományokat követve – nemzetközileg elismert kutatók plenáris előadásai is szerepelnek.

A konferencián elsősorban a pedagógiai értékelés területéhez kapcsolódó empirikus kutatások, innovatív értékelési módszerek, a pedagógiai értékelést a közoktatásban vagy a felsőoktatásban alkalmazó vizsgálatok, fejlesztő programok, pedagógiai kísérletek, innovatív oktatási módszerek, illetve azok eredményei mutathatók be, továbbá e területekhez kapcsolódó elméleti előadások tarthatók. A konferencia nyelve angol és magyar. Minden szakmai anyagot a tudományos konferenciák bírálati rendszerének megfelelően értékelünk.

A határidőkkel, részvételi díjakkal, szakmai anyagok feltöltésével kapcsolatos további információkat megtalálja honlapunkon.

Kérdéseit a pek2016@edu.u-szeged.hu e-mail címen teheti fel a szervezőknek.

 

Várjuk jelentkezését, és kérjük, hívja fel kollégái és tanítványai figyelmét is a konferenciára!

Szeged, 2015. november 10.

Üdvözlettel:

 Molnár Gyöngyvér                                 Bús Enikő
a konferencia elnöke                      a konferencia titkára