A szakmai anyagok jellemzői

A szakmai anyagok feltöltéséhez be kell jelentkezni a regisztráció során megadott elektronikus levélcímmel és jelszóval. A belépés után a “Szakmai anyagok kezelése” menüpontban tölthetők fel az anyagok.

Az absztrakt a benyújtott prezentáció rövid összefoglalója. Az absztrakt 2000–3000 karakter terjedelmű lehet (a szóközöket is beleértve). Feltöltésekor külön-külön rovatban meg kell adni (1) a prezentáció címét, (2) a szerző(k) nevét, elektronikus levélcímét, intézményét, (3) a prezentáció témáját legjobban kifejező két-három kulcsszót, (4) az absztraktot és (5) igény szerint a kutatást támogató pályázatot, szervezetet.

Tematikus előadás
A tematikus előadás 2000–3000 karakter terjedelmű absztraktja részletezi a kutatás (1) célját, (2) elméleti kereteit, (3) módszereit (mérőeszköz, minta, adatfelvétel, elemzési eljárások), (4) eredményeit, valamint (5) elméleti és oktatási relevanciáját.

Szimpózium
A szimpózium 2000–3000 karakter terjedelmű absztraktja tartalmazza a szimpózium céljait és oktatáskutatási relevanciáját.

A szimpózium előadásainak 2000–3000 karakter terjedelmű absztraktjai részletezik a kutatás (1) célját, (2) elméleti kereteit, (3) módszereit (mérőeszköz, minta, adatfelvétel, elemzési eljárások), (4) eredményeit, valamint (5) elméleti és oktatási relevanciáját.

Poszter
A poszter 2000–3000 karakter terjedelmű absztraktja részletezi a kutatás (1) célját, (2) elméleti kereteit, (3) módszereit (mérőeszköz, minta, adatfelvétel, elemzési eljárások), (4) eredményeit, valamint (5) elméleti és oktatási relevanciáját.