Felhívás

Kedves Kollégák!

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Neveléstudományi Intézete és Neveléstudományi Doktori Iskolája, valamint a SZAB Oktatáselméleti Munkabizottsága

"VIII. Pedagógiai Értékelési Konferencia - PÉK 2010"
címmel

2010. április 16-17-én tudományos konferenciát szervez a Szegedi Akadémiai Bizottság székházában (6720 Szeged, Somogyi u. 7.).

A meghívott előadók mellett a pedagógiai értékeléssel foglalkozó kutatóknak, pedagógiai szakértőknek, kutató pedagógusoknak nyújtunk lehetőséget új kutatási-fejlesztési eredményeik bemutatására.

A konferencián elsősorban pedagógiai értékeléshez kapcsolódó empirikus kutatások, innovatív értékelési módszerek, a pedagógiai értékelést a közoktatásban vagy a felsőoktatásban alkalmazó vizsgálatok, fejlesztő programok, pedagógiai kísérletek, innovatív oktatási módszerek, illetve azok eredményei mutathatók be, továbbá e területekhez kapcsolódó elméleti előadások tarthatók.
Szimpózium, tematikus előadás vagy poszter kategóriákban, a meghatározott kritériumoknak megfelelő, rövid tartalmi összefoglaló (absztrakt) nyújtható be elektronikus úton 2010. január 10. és március 1. között. Szimpózium esetében az elnök egyben nyújtja be az előadásokat. A beérkezett anyagok értékelését a Tudományos Programbizottság által felkért két független bíráló végzi, a megadott szempontrendszer alapján. A jelentkezők poszterük, előadásuk vagy szimpóziumuk elfogadásáról 2010. március 10-ig e-mailben kapnak értesítést.
A részvételi díj: 20.000 Ft.

Várjuk azon érdeklődő kollégák jelentkezését is, akik nem kívánnak prezentálni, de szívesen tájékozódnak a pedagógiai értékelés elméleti, gyakorlati kérdéseinek világában!

Jelentkezését várva és a konferencia sikerében bízva tisztelettel üdvözlik Önt a konferencia szervezői!