2008. április 11-12.
Felhívás
Kedves Kollégák!
 
A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Neveléstudományi Intézete és Neveléstudományi Doktori Iskolája "VI. Pedagógiai Értékelési Konferencia - PÉK 2008" címmel 2008. április 11-12-én tudományos konferenciát szervez a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában.
A meghívott előadók mellett a pedagógiai értékeléssel foglalkozó kutatóknak, pedagógiai szakértőknek, kutató pedagógusoknak szeretnénk lehetőséget nyújtani új kutatási-fejlesztési eredményeik bemutatására. A konferenciára benyújtott anyagok szakértői bírálati rendszerben (peer-review) történőelbírálásáért a Tudományos Programbizottság felelős.
A konferencián elsősorban pedagógiai értékeléshez kapcsolódó empirikus kutatások, innovatív értékelési módszerek, a pedagógiai értékelést a közoktatásban vagy a felsőoktatásban alkalmazó vizsgálatok, fejlesztőprogramok, pedagógiai kísérletek, innovatív oktatási módszerek, illetve azok eredményei mutathatók be, továbbá e területekhez kapcsolódó elméleti előadások tarthatók.
Szimpózium, tematikus előadás vagy poszter kategóriákban, a továbbiakban meghatározott kritériumoknak megfelelő, rövid tartalmi összefoglaló (absztrakt) elektronikus úton történő előzetes benyújtását várjuk azoktól, akik a rendezvény profiljához illeszkedő témával szerepelni szeretnének a konferencián.
Az absztraktokat elektronikus úton lehet feltölteni 2007. december 1. és 2008. február 1. között. Szimpózium esetében az elnök egyben nyújtja be az előadásokat. A beérkezett anyagok értékelését a Tudományos Programbizottság által felkért két független bíráló végzi, az alábbiakban megadott szempontrendszer szerint.
Jelentkezését várva és a konferencia sikerében bízva tisztelettel üdvözlik Önt a Tudományos Programbizottság és a Szervezőbizottság tagjai!
Az oldalt eddig 3981 alkalommal tekintették meg.