Szegedi Tudományegyetem - SZTE Neveléstudományi Doktori Iskola - Inovex Továbbképző, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Dél-alföldi Pedagógiai Szakmai Szolgáltató Intézet
V. PEDAGÓGIAI ÉRTÉKELÉSI KONFERENCIA PÉK 2007

Kedves Kollégák!

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Neveléstudományi Tanszéke, a SZTE Neveléstudományi Doktori Iskola, az Inovex Továbbképző, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft., valamint a Dél-alföldi Pedagógiai Szakmai Szolgáltató Intézet 2007. április 12-14-én az MTA Szegedi Biológiai Központjában V. Pedagógiai Értékelési Konferencia - PÉK 2007 címmel tudományos tanácskozást rendez, amelyen való részvételi lehetőségre ezúton szeretnénk felhívni minden érdeklődő figyelmét.

A meghívott előadók mellett a pedagógiai értékeléssel foglalkozó kutatóknak, pedagógiai szakértőknek, kutató pedagógusoknak szeretnénk lehetőséget nyújtani saját kutatási-fejlesztési eredményeik bemutatására.

A konferencián elsősorban pedagógiai értékeléshez kapcsolódó empirikus kutatások, innovatív értékelési módszerek, a pedagógiai értékelést a közoktatásban vagy a felsőoktatásban alkalmazó vizsgálatok, fejlesztő programok, pedagógiai kísérletek, innovatív oktatási módszerek, illetve azok eredményei mutathatók be, továbbá az e területekhez kapcsolódó elméleti előadások tarthatók.

Szimpózium, tematikus előadás vagy poszter kategóriákban, a továbbiakban meghatározott kritériumoknak megfelelő, rövid tartalmi összefoglaló (absztrakt) elektronikus úton történő előzetes benyújtását várjuk azoktól, akik a rendezvény profiljához illeszkedő témával szerepelni szeretnének a konferencián.
 

A konferencia
helyszíne: Szeged, MTA Biológiai Központ (Temesvári krt. 62.)
időpontja: 2007. április 12-14.
weboldala: www.edu.u-szeged.hu/pek2007/

 
Az absztraktokat elektronikus úton lehet feltölteni 2007. január 29. és 2007. február 28. között. Szimpózium esetében az elnök egyben nyújtja be az előadásokat. A beérkezett anyagok értékelését a Tudományos Programbizottság által felkért két független bíráló végzi, az alábbiakban megadott szempontrendszer szerint.
 

Jelentkezését várva és a konferencia sikerében bízva tisztelettel üdvözlik Önt a Tudományos Programbizottság és a Szervezőbizottság tagjai!

A korábbi konferenciák programja:    2003 | 2004 | 2005 | 2006