Részvételi díj

A konferencia részvételi díja 20 000 Ft, amely tartalmazza a szakmai programokon való részvétel, a konferenciakötet, ezeken kívül az április 29-i ebéd és vacsora, a 30-i ebéd, valamint a szünetekben felszolgált kávé, üdítő és aprósütemény árát is.

A konferencia programjába kerülés feltétele, hogy a tematikus előadások és a poszterek esetében a prezentáló szerző, a szimpóziumok esetében az elnök, valamint minden előadó és az opponens is regisztráljon a konferenciára 2011. április 5-ig, és befizesse (átutalja) a részvételi díjat 2011. április 15-ig.

Kérjük, hogy azok a résztvevők, akik a részvételi díjról számlát kérnek, vegyék figyelembe, hogy az egyetem számlázási rendszere körülbelül egy hét alatt, 10 napos átutalási határidővel állít ki számlát, ezért a számlaigényt célszerű minél előbb jelezni.

Befizetés (átutalás)

A befizetést, illetve az átutalást a következő bankszámlaszámra kérjük: Szegedi Tudományegyetem, MÁK 10028007-00282802.

Kérjük, hogy a banki átutalás során a megjegyzés rovatban tüntesse fel a témaszámot (1261 1S379), a konferencia nevét (PÉK 2011), valamint a saját nevét is!

A részvételi díj befizetésének határideje: 2011. április 15.

Amennyiben Ön számlát szeretne kérni, akkor kérjük, hogy a részvételi díj átutalása előtt adja meg a számlázáshoz és a számla postázásához szükséges adatokat az "Adatok megadása" menüpontban! A befizetés (átutalás) után, utólag nem tudunk számlát kiállítani!

A SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság az Ön által megadott névre és címre fogja megküldeni a számlát. Mivel a számla kiállítása, postázása körülbelül egy hetet vesz igénybe, ezért kérjük, hogy számlaigényét minél előbb, de legkésőbb a benyújtott szakmai anyag elfogadásáról küldött értesítést követően szíveskedjen jelezni!