2007. október 25-27.
Részvételi feltételek
Regisztráció:
A konferenciára való jelentkezés feltétele a számítógépes regisztráció, melynek során a megadott e-mail címre visszaigazolást és a regisztráció folytatásához szükséges hivatkozást küldünk.
Szakmai jelentkezés:
Előadás vagy poszter bemutatására 2000-3000 karakteres, szimpózium szervezésére 500-1000 karakteres összefoglalóval lehet jelentkezni.
Az előadás- és poszter-összefoglalóknak ismertetniük kell a kutatás céljait, kérdéseit, az alkalmazott módszereket, a kutatás lebonyolítását és eredményeit. A szimpózium-összefoglalóknak utalniuk kell a kutatások elméleti, gyakorlati, oktatáspolitikai jelentőségére, közös elméleti, módszertani alapjaira, a szimpózium struktúrájára. Az összefoglalók elbírálása során fontos szempont a beküldött szöveg koherenciája, nyelvi megformáltsága.
Teljes részvételi díj: 24 000 Ft (korai befizetőknek: 20 000 Ft). Tartalmazza a szakmai programokon való részvétel, a konferencia-kiadvány, a frissítők, az ebédek és a fogadás költségeit.
Nappali tagozatos egyetemi és ösztöndíjas PhD hallgatók részvételi díja: 12 000 Ft (korai befizetőknek: 10 000 Ft). Tartalmazza a szakmai programokon való részvétel és a konferencia-kiadvány költségeit.
Határon túli résztvevők részvételi díja: a hazai résztvevőkével megegyezik, de pályázat alapján kedvezményben részesülhetnek.
A részvételi díj befizetése az előadások, poszterek első szerzői és a szimpóziumok szervezői esetében a konferencia-kiadványba való bekerülés feltétele.
 
Az oldalt eddig 6301 alkalommal tekintették meg.