2008. április 11-12.
Konferencia-műfajok
Szimpózium, tematikus előadás és poszter kategóriákban, az alábbiakban meghatározott kritériumoknak megfelelő, rövid tartalmi összefoglaló (absztrakt) elektronikus úton történő előzetes benyújtását várjuk. Az egy résztvevőtől elfogadható szimpózium-elnöki, opponensi és előadói szerepkörök száma összesen legföljebb három lehet.
Szimpózium
Egy szimpózium keretében 4 vagy 5 előadás tartható, amelyek együttesen a szimpózium témájának mélyebb megismertetését, elemzését valósítják meg. A szimpóziumot az elnök szervezi, aki (1) felkéri és informálja a szimpóziumban előadást tartó kollégákat, (2) felkéri a szimpóziumot értékelő opponenst, (3) benyújtja a szimpózium tartalmi összefoglalóit és segíti a szimpózium résztvevőinek regisztrációját. A szimpóziumok 100 perces időtartamúak.
Előadás
A tematikus előadásokat (tartalmi és módszertani hasonlóság alapján) a Tudományos Programbizottság sorolja be a program 100 perces tematikus szekcióiba. Egy szekcióba 5 előadás kerül, így a hallgatóság kérdéseire is időt hagyva egy előadás időtartama mintegy 15-18 perc.
Poszter
A poszterek elhelyezésére 1 m magas és 1,5 méter széles paravánok állnak rendelkezésre. A poszterszekcióban a poszterek rövid (mintegy 3 perces) szóbeli bemutatására biztosítunk lehetőséget. A konferencia ideje alatt a poszterek végig fent maradhatnak.
Az oldalt eddig 3734 alkalommal tekintették meg.