Szegedi Tudományegyetem - SZTE Neveléstudományi Doktori Iskola - Inovex Továbbképző, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Dél-alföldi Pedagógiai Szakmai Szolgáltató Intézet
V. PEDAGÓGIAI ÉRTÉKELÉSI KONFERENCIA PÉK 2007

SZIMPÓZIUM

A szimpóziumok tervezett időtartama 100 perc. Az egyes szimpóziumok keretében 4-5 hasonló témájú előadás megtartására van lehetőség. A szimpóziumot az elnök szervezi, és gondoskodik a résztvevők informálásáról, segíti a jelentkezést, regisztrációt. A szimpózium elnöke kéri fel az opponenst is.
Ajánlott a számítógépes prezentáció alkalmazása. Minden szekcióteremben projektor és laptop áll majd rendelkezésre. Kérjük, egyéb eszközigényüket e-mailben március 30-ig jelezzék.

ELŐADÁS

A plenáris előadások tervezett időtartama 40-45 perc, a szekciókban és a tematikus blokkokban elhangzó előadások 15-20 percesek. A háromnapos konferencián (a plenáris előadásokon túl) 70-80 előadás megtartására lesz lehetőség. Az előadások tartalmi kivonatai (absztrakt) a konferenciakötetben megjelennek, a konferenciakötet felkerül a konferencia honlapjára. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy az MS PowerPoint (ppt) formátumú prezentációk pdf-be konvertált változatai a szerző kérésére felkerüljenek a konferencia honlapjára.
Az előadások esetében ajánlott a számítógépes prezentáció alkalmazása. Minden szekcióteremben projektor és laptop áll majd rendelkezésre. Kérjük, egyéb eszközigényüket e-mailben március 30-ig jelezzék.

POSZTER

A poszterek elhelyezésére 1m magas és 2m széles paravánok állnak rendelkezésre. A paravánok a konferenciahelyszín reprezentatív aulájában körbejárhatók. Ily módon akár 60-80 poszter bemutatása is megoldható. A poszterszekcióban a poszterekről való beszélgetést a levezető elnök moderálja. A konferencia időtartama alatt a poszterek fent maradhatnak.
 

A korábbi konferenciák programja:    2003 | 2004 | 2005 | 2006