Szegedi Tudományegyetem - SZTE Neveléstudományi Doktori Iskola - Inovex Továbbképző, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Dél-alföldi Pedagógiai Szakmai Szolgáltató Intézet
V. PEDAGÓGIAI ÉRTÉKELÉSI KONFERENCIA PÉK 2007

ABSZTRAKT

Az absztrakt a benyújtott prezentáció rövid tartalmi összefoglalója. Tartalmazza: (1) a prezentáció címét, (2) műfaját (poszter, tematikus előadás, vagy szimpóziumi előadás), (3) a szerző(k) nevét, (4) három kulcsszót és (5) a bekezdésekre tagolt, szóközökkel együtt 2500-3000 karakter terjedelmű szöveget.
 

Az absztrakt javasolt tartalmi egységei: szakirodalmi háttér, a kutatás célja, módszere, fontosabb eredmények, az eredmények értékelése, a kutatás pedagógiai relevanciája. (Az absztraktnak szakirodalmi hivatkozást nem kell tartalmaznia.)
 

Szimpózium részeként benyújtott előadások absztraktja a fent leírtakkal azonos. Emellett a szimpózium szervezője a szimpózium absztraktját is benyújtja, amely tartalmazza (1) a szimpózium előadóinak nevét, előadásaik címét, (2) a felkért opponens nevét, (3) a szimpózium tartalmi összefoglalóját, amelynek terjedelme szóközökkel együtt 2500-3000 karakter.
 
 
 
 
 
 

A korábbi konferenciák programja:    2003 | 2004 | 2005 | 2006