Szegedi Tudományegyetem - Csongrád Megyei Szak- és Szakmai Szolgáltató Intézet
IV. PEDAGÓGIAI ÉRTÉKELÉSI KONFERENCIA PÉK 2006

Kedves Kollégák!

A Szegedi Tudományegyetem és a Csongrád Megyei Szak- és Szakmai Szolgáltató Intézet 2006 tavaszán negyedik alkalommal rendezi meg pedagógiai értékeléssel foglalkozó konferenciáját. A PÉK 2006 - IV. Pedagógiai Értékelési Konferenciára ezúton szeretnénk felhívni minden érdeklődő figyelmét.

Ez évtől a konferencia struktúrája lényegesen megváltozik. Az egyre nagyobb érdeklődésre való tekintettel egy nyílt, minden szakmailag színvonalas előadásnak teret adó konferenciát szervezünk. A meghívott előadók mellett mindenkinek szeretnénk lehetőséget nyújtani saját kutatási-fejlesztési eredményeinek bemutatására. A konferencia szakmai színvonalát a prezentációk bírálati rendszerének bevezetésével kívánjuk biztosítani.

A konferenciára elsősorban a pedagógiai értékeléshez kapcsolódó elméleti előadások, empirikus kutatások, innovatív értékelési módszerek, pedagógiai értékelést a közoktatásban és felsőoktatásban alkalmazó vizsgálatok, fejlesztő programok, pedagógiai kísérletek, innovatív oktatási módszerek eredményeinek bemutatásával lehet jelentkezni. A rendezvény profiljába illeszkedő témákban poszter, tematikus előadás és szimpózium kategóriákban várjuk az anyagok benyújtását. A szimpóziumok 4-5 előadásból szerveződhetnek; a szimpózium elnöke opponenst kér fel.
 

A konferencia
helyszíne: Szeged, Rendezvényház (Közép fasor 1-3.)
időpontja: 2006. április 20-22.
weboldala: www.edu.u-szeged.hu/pek

 
A prezentációk absztraktját elektronikus úton, a konferencia weboldalára lehet feltölteni 2006. január 15. és 2006. február 15. között. Szimpózium esetében az elnök egyben nyújtja be az előadásokat. A beérkezett anyagok értékelését a Tudományos Programbizottság által felkért két független bíráló végzi, az alábbiakban megadott szempontrendszer szerint.
 

Jelentkezését várva és a konferencia sikerében bízva tisztelettel üdvözlik Önt a Tudományos Programbizottság és a Szervezőbizottság tagjai!

A korábbi konferenciák programja:    2003 | 2004 | 2005